opc_loader

De LocoMotion Watersport (web-)winkel biedt u de leukste en belangrijkste watersport- en aanverwante artikelen van verschillende toonaangevende merken. De laatste jaren zijn wij ons ook meer gaan richten op het onderhouden en repareren van motoren en boten, dus ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de mogelijkheid uw boot tot 1000 kilo te water te laten of eruit te liften. Verder is het mogelijk bij ons een Whaly te huren om het prachtige historische Breda vanuit een ander oogpunt te ervaren, of om de Mark stroomafwaarts te ontdekken. Rondvaarten tot 15 personen kunnen wij ook geheel naar wens voor u verzorgen.

Alle producten getoond in deze webshop zijn uit voorraad leverbaar (1 werkdag ), met de mogelijkheid de artikelen op locatie bij LocoMotion Watersport Breda af te halen. Let er dan goed op tijdens de betaalprocedure dat u het vakje bij de verzendkosten NIET aanvinkt maar het vakje afhalen op locatie! Aangezien dat van verschillende producten de voorraad beperkt is, kan het zijn dat er 'uitverkocht' bij het te bestellen artikel staat, onze excuses daarvoor. Natuurlijk proberen wij de webshop zoveel mogelijk gevuld te houden en uit te breiden, toch moet u rekenen op 2-3 dagen extra levertijd indien wij uw producten moeten bestellen. In principe is een heel groot deel uit het assortiment van de getoonde merken, mits bij de leverancier voorradig, op bestelling leverbaar. Neem daar voor contact op via info@watersportbreda.nl of onderstaand contactformulier.

U bent vanzelfsprekend altijd welkom in onze showroom aan de Nieuwe Bredase Baan te Breda. Hier kunt u de kleding passen, de zakmessen voelen en bv de zaklampen van Led Lenser uitproberen. De koffie of thee staat altijd klaar.

 

 

 


LocoMotion Watersport Breda
Nieuwe Bredase Baan 18 V
4825 BP BREDA
Nederland
+31(0)76 7110211
info@watersportbreda.nl
IBAN: NL25RABO0136113982
BIC: RABONL2U
KvK: 55545068
Btw: NL851759452B01

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien