opc_loader

De LocoMotion Watersport (web-)winkel biedt u de leukste en belangrijkste watersport- en aanverwante artikelen van verschillende toonaangevende merken. De laatste jaren zijn wij ons ook meer gaan richten op het onderhouden en repareren van motoren en boten, dus ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de mogelijkheid uw boot tot 1000 kilo te water te laten of eruit te liften. Verder is het mogelijk bij ons een Whaly te huren om het prachtige historische Breda vanuit een ander oogpunt te ervaren, of om de Mark stroomafwaarts te ontdekken. Rondvaarten kunt u ook bij ons boeken. Wij hebben verschillende boten, een sloep voor max 9 personen, een aluminium ponton voor maxi 18 personen, een houten ponton voor max 25 en een model sloep tot max 30 personen. Hierbij kunt u kiezen voor enkel een rondvaart met verschillende tijdsduur of u kiest uit een van geheel verzorgde arrangementen. Het is dus mogelijk om meerdere boten tegelijk te huren waardoor er een rondvaart met of zonder arrangement te boeken is tot ongeveer 80 personen.

Alle producten getoond in deze webshop zijn uit voorraad leverbaar (1 werkdag ), met de mogelijkheid de artikelen op locatie bij LocoMotion Watersport Breda af te halen. Let er dan goed op tijdens de betaalprocedure dat u het vakje bij de verzendkosten NIET aanvinkt maar het vakje afhalen op locatie! Aangezien dat van verschillende producten de voorraad beperkt is, kan het zijn dat er 'uitverkocht' bij het te bestellen artikel staat, onze excuses daarvoor. Natuurlijk proberen wij de webshop zoveel mogelijk gevuld te houden en uit te breiden, toch moet u rekenen op 2-3 dagen extra levertijd indien wij uw producten moeten bestellen. In principe is een heel groot deel uit het assortiment van de getoonde merken, mits bij de leverancier voorradig, op bestelling leverbaar. Neem daar voor contact op via contactformulier.

U bent vanzelfsprekend altijd welkom in onze showroom aan de Nieuwe Bredase Baan te Breda. Hier kunt u de kleding passen, de zakmessen voelen en bv de zaklampen van Led Lenser uitproberen. De koffie of thee staat altijd klaar.

Contact

*
*