opc_loader

Leatherman Tread

De eertse gereedsschapset op de markt dat je als sieraad om je pols kunt dragen. Letterlijk altijd schroevendraaiers, moersleutels, bitjes en een carbide glasbreker bij de hand. Hij is vervaardigd van corrosiebestendig 17-4 roestvrij staal, maar wordt ook in DLC (diamond like coating) zwart geleverd.

228,95 206,05
Beschrijving

Ze zijn nu leverbaar, echter maar beperkt. Deze super handige armband is door zijn doordachte schakelsysteem aan iedere polsdikte aan te passen. De schakels samen hebben 25 verschillende gereedschappen, waarbij ieder verbindingsstuk 2 of 3 tools bevat. Het ontwerp is zo gemaakt dat je naar wens zelf de band kan samenstellen en zijn er buiten de standaard schakels additionele schakels met andere gereedschappen te koop. Er komt zelf een schakel op de markt met een Zwitsers uurwerk erin verwerkt. Op het plaatje bij de foto's is te zien welke gereedschappen er aan de verschillende verbindingsstukken zijn gemaakt.

Let op! Deze Leatherman Tread wordt slecht beperkt uitgebracht. Wij van LocMotion Watersport hebben er ook een paar van kunnen bestellen, echter ze worden pas medio oktober aan ons geleverd. Dus alles onder voorbehoud.

Dus wie het eerst komt, die het eerst maalt! Als je hem dus nu al via onze webshop besteld ben je zeker toekomstig eigenaar van dit vernuftig ontworpen sieraad, mits de bestelde aantallen geleverd worden. De voorraad wordt automatisch bijgehouden.

Beoordelingen ()
Leatherman Tread heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Leatherman Tread


Laatst bekeken items
228,95 206,05